2009-06-19

7 dolog magamról

Gyönyörű szép nemez dolgokat készítő Rita hívott játékra, amiben hét dolgot kell megosszak magamról. Már vettem részt korábban hasonlóban, de erőt vettem magamon és megpróbálok pontokba szedni néhány fontosat:
1. Akármit is kell mondanom magamról, az első helyen mindig a család áll. Ha nagyon nehezen is, de gyöngyök,üvegek nélkül tudnék valahogy élni,a gyerkőcök és a párom nélkül egy napot sem. Annyira sok támogatást, megértést (és néha szabadidőt) kapok tőlük, hogy amit elértem félig az ő érdemük.
2. Azért gyorsan itt van második helyen az alkotói vágy, önmegvalósítási törekvéseim ami kezd egyre komolyabb lenni egy hobbinál.
3. Szeretem a kihívásokat, egy-egy megoldásra váró feladat nem hagy nyugodni míg meg nem találom rá a megoldást. Sajnos sokszor emiatt türelmetlen is vagyok és azonnal kipróbálnám.Mindig a tökéletességre törekszem, soha nem elégszem meg a jóval.Közel másfél év gyakorlás és kísérletezés után is nagyon kritikus vagyok önmagamhoz. (Cikinek tartom, ha valaki nem figyel oda a részletekre, nem igazán precíz, másol, vagy nincs önálló ötlete.)
4. A külföldön töltött évek alatt rengeteget tanultunk, tapasztaltunk, sok barátot találtunk. A nehézségek és kihívások megoldása után már nincs lehetetlen. Szegényebb lennék nélküle.
5.Vallom, az embernek arra van ideje, amire nagyon akarja. Igaz, az alvásigényem már nagyon súrolja a határt, de el soha nem foglalkoztam annyi dologgal mint mostanában.
6. Nagyon sokat köszönhetek a Meskának. Rengeteg jó barátra találtam, hasonló gondolkádású és értékrendű embert ismerhettem meg, és egyre többen keresik és kérik az ékszereimet.
7. Nagyon fontosnak tartom a pozitív visszajelzést (természetesen a kritikát is jól viselem), nem is gondoltam mennyi energiát tud adni. Hiszem, hogy amit nagyon szeretnénk, azt meg is valósítjuk. Fogalmazzuk meg őket, ízlelgessük és észre sem vesszük, kezd minden abba az irányba indulni...

A nagyja legalább belefért hét pontba.

2 megjegyzés:

LNóri írta...

:)

Rita írta...

Szia Barbi!

Örülök, hogy írtál nekünk magadról, és kicsit jobban is megismerhettelek! :o)