2012-09-17

Lámpaláz az Iparművészeti Múzeumban !

Az Iparművészeti Múzeum októben 7-én vasárnap design vásárt rendez, melyen a Lámpaláz könyv társszerzőjével, Kreativmano-val kiállítóként mi is részt veszünk. A design vásár ideje alatt a lámpagyöngy készítés titkaiba bevezető könyvünket 10%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg, illetve a blogjainkról érkező érdeklődők a LAMPALAZ2012 kód leadásával nyereményjátékon vesznek részt, melynek nyereménye egy-egy, Bori és általam készített lámpagyöngyös ékszer lesz; a nyertesek nevét a blogokon tesszük közzé. A múzeumban kézbe vehetitek az eddig csak fotókon megcsodált ékszereket, és helyszíni élő lámpagyöngy készítés bemutatónk segítségével elleshetitek 
a technika kulisszatitkait is. Várunk Titeket szeretettel október 7.-én, 10 és este 6 között az Iparművészeti Múzeumban!
 

2 megjegyzés:

Marilla írta...

Na most nagyon mérges vagyok .Éppen 7-én megyek egy szüreti mulatságra kiállítani és nem tudok elmenni, hogy végre megnézzem élőben is a csodás lámpagyöngyeidet .Nagyon szerettem volna megnézni hogyan készíted ezeket a csodákat .Remélem lesz még rá lehetőség .Sok sikert a vásáron!!!!

Kékmadár írta...

Beírtam a naptárba, remélem nem jön semmi közbe! :-) Irtó szeretnék nyerni! :-))