2012-07-18

Nyaralni készülünk

Mint egy izgatott kisgyerek, számolom a napokat. Rég vártam valamit ennyire. Pakolgatok, tervezgetek, igaz ez ennyi csemetével nem is kis feladat. Ma éppen a  (hónapok óta) befejezésre váró kézimunkákat rendezgettem, melyik darab kapjon esélyt végre a befejezésre. Már nem sok öltés hiányzik a keresztszemes terítőből:

Fruzsim készülő kendője nem sok odafigyelést igényel, már ami a minta bonyolultságát illeti, vagyis nagyon jó dumcsizós estékre. A fonalat Tünde festette és annyira harmonikus egyveleg, selymesen puha minden sor kötésénél.

A legnagyobb kihívás egyenlőre ez a zöld mellyény, ami egy darabban készül és a szép csavartas derékrész után sok fogyasztás-szaporítás után alakul ki a szabásvonal. Lehet hogy itthon marad. Bucilla fonala káprázatos, már a sokadik motringom amit Ő festett, nem lehet velük betelni.


A legfontosabb az lesz, hogy együtt az egész család!!! Nincs éjszakázás, mosógép, vasaló, de még számítógépezés sem!!! Egész nap játszunk, pancsolunk, mesélünk, társasozunk, hancúrozunk.

Még adós vagyok jó pár ékszerrel, igyekszem nagyon.

1 megjegyzés:

Dóra írta...

Nagyon jó nyaralást kívánok!