2009-09-04

Selyem sorozat

Új, karakteresebb és nagyobb méretű gyöngyöket terveztem az utóbbi időben, melyhez kicsit más stílusú láncrészt gondoltam. HEra gyönyörű selymeiben régóta gyönyörködtem, és egyszercsak beugrott hogy a furatba ezek a szépséges selymek kerüljenek. Erika nagyon kedves, pont olyanokat festett meg nekem amiket szerettem volna. Egy kis ízelítő az első színvariációkból. Nekem is van egy kedvencem ami bekéredzkedett az ékszeresdobozomba:)
Ha szeretitek majd, akkor tervezem barnás, narancsos árnyalatok készítését is ám most még tobzódom a selymek és az üvegeim sokszínűségében. Ilda kedves, nézz körül és válassz!

7 megjegyzés:

63 írta...

Hú, már vártam... :)

Jó lett! Teszlek ki ajánlóba!

Puszi:)

csarab írta...

Szia!

Már vártam...:)
Jó lett teszlek ajánlóba rögtön :)!

Puszi :)

ui. az előbb én bénáztam, nem vettem észre nem vagyok bejelentkezve, vagyis... :D

AGABEN írta...

Szia Barbi!

Nagyon jól sikerült kis kollekció lett. Szépek a selymek, teljes az összhang.

Puszi,

Detti

Mosolyrend Évi :) írta...

Barbi de klasszak! :)
Az összes csodás de a zöld az :) tetszik!
Pávakék is legyen meg csodás piros is!
Imádok gyönyörködni bennük!

csutkailda írta...

Barbi, nagyon köszönöm a kedvességed! :)))

Névtelen írta...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風

Névtelen írta...

mit kerestem, koszonom