2009-05-25

Babragyöngyök:)


Amikor a címet írtam, nem is gondoltam mennyire találó. Eredetileg egy lányról, Babráról kapták a nevüket. Barbival cserejáték izgalmában vagyunk, szeretett volna a lámpagyöngyeimből, ezért bartelüzletet bonyolítunk. Hogy meglepi legyen az én ajándékomból csak két csücsköt láttam képen, neki meg az összes gyöngy közül fogok párat kiválasztani a láncához.
Másrészt akkor gondoltam végig tényleg mennyire babra munka ennyi pöttyöt egymás hegyén hátán olvasztani. De ezért imádom. Átszellemülten, amikor már majdnem készen van a gyöngy, nagy hevületben még apróbb pöttyökkel halmozom el. Igen, vallom ha valamit csinálunk akkor azt emeljük tökéletesre,igyekszem folyamatosan újítani és még precízebben alkotni. Egyre több szerencsére a visszajelzés hogy elsőre felismerni a gyöngyeimet és én is egyre inkább megtalálom az egyéniségem,a saját stílusomat.

4 megjegyzés:

Babra írta...

Jujj annyira kiváncsi vagyok, hogy melyikek lesznek az enyémek, bár legszivesebben az összeset zsebrevágnám. Meg még egy párat a jackpotos meg a romantikus kollekcióból is:D:D

babobead írta...

Jól van, sorban megyünk majd jó?

LNóri írta...

Gyönyörűek, nekem a nagy a kedvencem, biztos mert telhetetlen vagyok :D

Babra írta...

Naná hogy jó, hihi:)