2008-06-15

Édes, boldog csend

Kedves látogató, ismerős, gyöngyös barátnőm! Ha időnként benéztél most egy ideig sajnos nem látsz újdonsült bejegyzéseket vagy munkákat. Ez nem azt jelenti hogy a gyöngyökkel kötött barátságom kihűlni látszik, csak az életem komyoly fordulatokat vett. Évek óta hőn áhított álmaink egyszerre valósulnak meg. Napokon belül beköltözünk a házunkba, és hamarosan háromszoros anyuka leszek. Mindegyik nagy feladat és igazi kihívás, amire régóta készültem és nagyon szeretném élvezni minden pillanatát. Most kezdem igazán érezni azt hogy hova akartam eljutni, mennyire fontos a családom, az hogy értük éljek.
A mai igazán jól sikerült utolsó tanfolyamom után igazán elégedetten és jó érzéssel pakolom el a kincseimet, köszönöm hogy sokan eljöttetek, jól éreztem magamat.

11 megjegyzés:

Reni írta...

Kedves Barbi!
Köszönöm, hogy ott lehettem az utolsó tanfolyamon. Nagyon jó volt, sajnálom, hogy nekem egyben az első az utolsó. Sok örömteli pillanatot kívánok neked és a kis-nagy családodnak, az új otthonotokban.
Várunk vissza! :)))

Dóra írta...

Kedves Barbi!

Nekem is ez az utolsó volt az első és mondhatom, hogy nagyon jól éreztem magam!
Sok boldogságot és minden jót neked és nektek!

Névtelen írta...

A családod aprójai még alszanak én pedig tiszta szivemből kivánom, hogy minden álmod váljon valóra. Egy munkával teli, de csodálatos időszaka kezdődik életeteknek. Örömötöknek szeretnék részese lenni és ehhez minden erőmmel hozzájárulni. Mami

Tiszi írta...

Kedves Barbi! Tény hogy gyakran néztem be hozzád és gyakran csodáltam meg a műveidet. :) De örülök, hogy egyszerre ilyen sok "dolgod" lesz. :) Gratulálok hozzájuk. Egészséges és boldog terhességet kívánok. És ha mégis lenne időd fűzni... tudd hogy azért én néha benézek. ;)

ericska írta...

Én is sok boldogságot kívánok neked Barbi, sajnálom, hogy pont addigra értem haza amire te visszavonultál. De mindent köszönök és várunk majd vissza. Barnit is betologattad ide néha.....

:-)

Réka írta...

Hiányozni fognak a műveid Barbi! Sokmindenkit megihlettek :)

AgnesBeads írta...

Barbi!
Amint csak teheted, tudom, úgyis előveszed most elpakolt kincseidet, és mi várjuk ezt a pillanatot!
Sok-sok örömet és boldogságot kívánok a kis családodnak és Neked is!
Ha megérkezik a pici,mutasd meg Őt itt nekünk!

Puszi: Ági

LNóri írta...

Szia Barbi,
Itt vagytok már?
egyik este láttam égni a villanyt :-)
puszi

fszeva írta...

Sok boldogságot Barbi!:)

Névtelen írta...

A csend amely megnyitja lelkünk legmélyebb bugyrait, ezzel helyt adva valami újnak,csodának valami teljesen másnak...
Várom a sok,sok csodát!

Puszi,
Évi :)

Niro írta...

Kedves Barbi! A gyönyörű ékszereidet egy díjjal jutalmaztam.:-)